Ние го знаеме патот

Добредојдовте во КОЛМАКО Груп

 

Нашата компанија врши организација на секаков вид на транспорт во зависност од потребите на нашите клиенти.

Превозот и безбедноста на Вашата роба е наша одговорност,
а Вашето задоволство наш успех.

 

Превоз на обична (стандардна роба ) со камиони церади – шлепери

Превоз на роба која подлежи на температурен режим во посебни типови на камиони

Превоз на роба на замрзнување и одржување

Превоз на текстил во посебни камиони (фургони)

Превоз на секаков вид на контејнери (20, 40 и 45 ) со камиони - платформи

КОЛМАКО ГРОУП исто така се занимава и со производство и продажба на лична заштитна опрема (ХТЗ)

 

Нашата компанија веќе подолго време опстојува на пазарот со препознатлив квалитет и удобна заштитна опрема која создава чувство на безбедност при секоја работа.

Ние располагаме со голем асортиман на високо квалитетни материјали за изработка на најразлични видови заштитна опрема.

 

Нашите производи се одликуваат со врвен квалитет и удобност кои на работникот му овозмозуваат сигурност и заштита при работењето.

Високо квалитетни работнички одела (испишување на лого, разни флуоросцентни траки - по желба на клиентот)

Заштитни ракавици

Сигнализирачки елеци

Eднократни комбинезони

Заштитни мантили

Голема понуда на заштитни чевли и чизми, заштитни средства за глава и тело, шлемови, и останати додатоци за заштита на дишните органи

Референца

Дел од нашите клиенти...