Ние го знаеме патот

КОЛМАКО Гроуп

 

Нашата компанија врши организација на секаков вид на транспорт во зависност од потребите на нашите клиенти.

Референци за нашата компанија

 

Транспортно логистичката компанија КОЛМАКО ГРОУП од Кавадарци е основана во 2012 год. како трговско транспортно претпријатие со основачки влог поделен на три сектори,

 

  •     Сектор за трговија
  •     Сектор за транспорт
  •     Сектор за малопродажба и производство на ХТЗ опрема

 

КОЛМАКО ГРОУП со главна дејност транспорт и шпедиција со сопствен возен парк на камиони: кипери, церади и платформи и ладилник.

Со професионално и коректно работење низ годините, компанијата се прошири и стекна голем број на деловни партнери како во државата така и пошироко.

Компанијата повеќе од 10 години е генерален застапник на целиот транспорт и логистика на:

 

- Веропулос маркети

- Меркур - Битола.


Транспортно логистичката компанија КОЛМАКО ГРОУП од Кавадарци е основана во 2012 год. како трговско транспортно претпријатие со основачки влог поделен на три сектори,

 

  • Сектор за трговија
  • Сектор за транспорт
  • Сектор за малопродажба и производство на ХТЗ опрема

 

КОЛМАКО ГРОУП со главна дејност транспорт и шпедиција со сопствен возен парк на камиони: кипери, церади и платформи и ладилник.

Со професионално и коректно работење низ годините, компанијата се прошири и стекна голем број на деловни партнери како во државата така и пошироко.

Компанијата години наназад е генерален застапник на целиот транспорт и логистика на:

 

- Веропулос маркети

- Колмако Гроуп заедно со збратимената Логистичката компнија GIANNETAKIS - GR од Атина, го добива ексклузивното право на целокупниот транспорт на базни станици за Cosmofon Македонија од Shelter S.A - Larisa Грција и Egnatia S.A - Kilkis Грција како и транспортот од Nestle Hellas , Pepsi CO - Loutraki Грција, Mega Disposables, Benckiser Halkida, Alchimica - Inofita Грција, Demo Sa - Грција.

 

Генерален менаџер за транспорт и логистика

Маријан Ѓорѓиев

 

Моб. +38975414717

Тел. +38943400133

Тел. +38943400733

Факс +38943412540

Нашите услуги и Производи

 

Превоз на обична (стандардна роба ) со камиони церади – шлепери, кои во зависност од видот на робата имаат можност за утовар од страна, од горе или од позади целосно опремени со безбедносни стеги  и дополнителна потребна опрема.

 

Превоз на роба која подлежи на температурен режим во посебни типови на камиони – ладилници, прикажување на температурниот режим при целиот транспорт на робата.

 

Превоз на роба на замрзнување и одржување, секаков вид на овошје, зеленчук, месни и млечни производи како и суровини за производство.

 

Превоз на текстил во посебни камиони (фургони) за целосна заштита од надворешно влијание, прашина, дожд и сл.

 

Превоз на секаков вид на контејнери (20, 40 и 45 ) со камиони - платформи. Нашите камиони поседуваат дозволи за внатрешен и надворешен транспорт и се упраувувани од професионални возачи со долгогодишно искуство.

 

Превозот и безбедноста на Вашата роба е наша одговорност, а Вашето задоволство наш успех.

 

Компанијата КОЛМАКО ГРОУП исто така се занимава и со производство и продажба на лична заштитна опрема (ХТЗ).

 

Нашата компанија веќе подолго време опстојува на пазарот со препознатлив квалитет и удобна заштитна опрема која создава чувство на безбедност при секоја работа.

 

Ние располагаме со голем асортиман на високо квалитетни материјали за изработка на најразлични видови заштитна опрема: Високо квалитетни работнички одела (испишување на лого, разни флуоросцентни траки - по желба на клиентот). Заштитни ракавици; Сигнализирачки елеци; Еднократни комбинезони; Заштитни мантили.

Голема понуда на заштитни чевли и чизми, заштитни средства за глава и тело, шлемови, и останати додатоци за заштита на дишните органи.

 

Нашите производи се одликуваат со врвен квалитет и удобност кои на работникот му овозмозуваат сигурност и заштита при работењето.

Наши клиенти се

 

"Фени индустри", "Тец-Неготино", "Тиквеш", "Паркови и Зеленило", "Кожувчанка", "ИГМ", "Урбан Инвест" , "Деспина-Кавадарци"," Гранична полиција", "Ником-Кавадарци"," Алијанс оне"... и многу други.

 

 

 

 

Co текот на годините стекнавме голем број на задоволни партнери и клиенти, а нашето искуство е само мотив да продолжиме со успешна работа.